Als u een moment van rust hebt, moet u nadenken over hoe u hiervan kunt profiteren. Om te genieten van uw vakantie is om de activiteiten te vinden om te oefenen tijdens deze periode. Door deze activiteiten vergeet je de stress van het dagelijks leven en kun je je nieuw leven inblazen. Om dergelijke activiteiten te oefenen, moet u uw vakantiebestemming zorgvuldig kiezen. Ga je voor je volgende vakantie naar Ardèche? Het is een bestemming waar u verschillende toeristische activiteiten kunt beoefenen en kunt gaan kamperen. In dit artikel presenteren we de bestemming Ardèche.

Wat te weten over de Ardèche?

De Ardèche is een departement van Frankrijk, gelegen in de regio Auvergne Rhône-Alpes. Het departement ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier die het doorkruist, van het westen naar het oosten. De afdeling heeft in totaal 339 gemeenten, waarvan Privas de prefectuur is. De Ardèche heeft een oppervlakte van 5.529 km² en had in 2016 een bevolking van 325.157 inwoners.

Voor uw verblijf op deze afdeling kunt u kiezen voor verhuur van stacaravan Ardeche. Een verblijf op een camping kiezen betekent kiezen voor veel activiteiten op één plek. Evenzo kunt u tijdens uw kampeerverblijf gebruikmaken van verschillende services voor goed comfort. Op de website ardechecamping.fr kunt u uw accommodatie op een 4-sterren camping in Ardeche boeken.

Wat te doen tijdens uw verblijf in de Ardèche?

Nadat u uw camping op ardechecamping.fr hebt gekozen, kunt u uw koffers neerzetten en aan de slag gaan met verschillende toeristische activiteiten. De Ardèche staat vol met natuurlijke bezienswaardigheden en toeristische monumenten om te bezoeken.

U kunt tijdens uw vakantie in de Ardèche de grot van Chauvet bezoeken. Deze grot ligt in de gemeente Vallon-Pont-d'Arc en heeft een bekende lengte van ongeveer 500 meter. De site is sinds 1995 geclassificeerd als historisch monument. In deze grot kun je speleologie beoefenen en meer te weten komen over het prehistorische tijdperk. Op dezelfde manier zal de Grand-site van Aven d 'Orgnac deel uitmaken van de lijst van sites om te bezoeken in de Ardèche. Het is een grot in de stad Orgnac-l'Aven. Het heeft een bekende lengte van 5000 meter en heeft verschillende kamers. Je kunt elk van deze kamers bezoeken en hun verhalen leren kennen. Je kunt ook de Grotte Chauvet 2 bezoeken, een replica van de Grotte Chauvet.

Bovendien zult u niet alleen grotten bezoeken tijdens uw verblijf op een camping gekozen op ardechecamping.fr. U kunt de Pont d'Arc bezoeken in de stad Vallon-Pont d'Arc. De Pont d'Arc is een natuurlijke brug met een hoogte van 54 meter en een lengte van 59 meter. Je kunt kanovaren op deze site. Deze brug wordt beschouwd als de toegangspoort tot de Gorges van de Ardèche. De Gorges de l'Ardèche zijn een must in de Ardèche. Ze worden doorkruist door de rivier de Ardèche en zijn gemaakt van kalksteen. U kunt op deze site veel buitenactiviteiten beoefenen: bergbeklimmen, kajakken, speleologie, naturisme, wandelen.

Eindelijk, vanaf uw camping in de Ardèche, heeft u eenvoudig toegang tot de Peaugres Safari. Het is een dierenpark met meer dan 1200 dieren gegroepeerd in 120 soorten.