Gard is het Franse departement van de regio Occitanie en is een vlaggenschip voor toeristen. Het wordt elk jaar door duizenden toeristen ingenomen.

Op deze afdeling kampeervakantie beleven? Wij raden u aan om op camping Les Plans te verblijven.

Beschrijving van de camping

In Mialet, vlakbij Anduze in de Gard, ligt een schitterende 4-sterren camping bekend als: Les Plans. Het is een geweldige camping, ideaal voor een rustig verblijf met familie, alleen of met vrienden. Het strekt zich uit over een groot heuvelachtig terrein van 5 ha in een prachtige groene omgeving. Het is ideaal gelegen aan de oevers van de rivier de Gardon en niet ver van het natuurpark Les Cévennes. U wordt verwelkomd in een buitengewone, vriendelijke en familiale sfeer. Ga voor meer informatie over de camping naar www.camping-les-plans.fr/nl/.

Camping Les Plans heeft inderdaad 303 plaatsen gereserveerd voor kampeerwagens en waar u uw tent kunt opzetten. Ook biedt de camping een ruim aanbod van ruime verhuurmogelijkheden voor uw accommodatie. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen tussen het huren van een Coco Sweet, een bungalow of een sublieme stacaravan met 2 of 3 slaapkamers. Of ze nu allemaal zijn, ze zijn allemaal zorgvuldig onderhouden en comfortabel uitgerust. Bovendien zijn de wekelijkse tarieven voor elke persoon echt betaalbaar.

Bovendien heeft deze camping in Occitanië absoluut alles in huis om uw verblijf onvergetelijk te maken. U kunt dus genieten van het prachtige en grote watergebied met een buitenzwembad, verwarmd zwembad met zwembaden, twee glijbanen en een magisch peuterbad voor uw kinderen.

Als u van sport houdt, kunt u met uw gezin verschillende interessante spellen spelen. Op de camping staat onder meer een tafeltennistafel. U kunt minigolfen, voetballen en tafelvoetballen en vervolgens vissen op het terrein, ... Er is ook een fitnessruimte beschikbaar voor uw krachttrainingssessies. Daarnaast wordt ter plaatse een ruiter welkom geheten en wordt er een wandeling georganiseerd. Daarnaast kunt u genieten van een wandeling en ontspannende pauzes bij een vijver onder een boom of in een ligstoel bij het zwembad van de camping.

Op deze camping worden jong en oud opgevrolijkt. Daarnaast zijn er op de camping Les Plans diverse diensten en faciliteiten zoals: een bar, een mini-markt / kruidenier, een broodjeszaak, ijs / ijs, een kraampje etc. Bovendien wordt u verleid door de heerlijke lokale gerechten door een rondleiding te maken door het prachtige restaurant op de camping.

De gard camping biedt ook verschillende diensten aan zoals: verhuur van wasmachine, koelkast en lakens. Daarnaast heeft u ook recht op de geleverde gerechten, een tv in de huisjes, ... Op camping Les Plans zult u alleen een prettige vakantie beleven.

Nabij de camping

De regio Occitanie staat vol met vele opmerkelijke sites die een bezoek waard zijn. Er zijn dus niet ver van uw camping een paar plaatsen die van het gardtoerisme een passie maken. U kunt onder andere de beroemde Pont du Gard bezoeken.