Geen enkel Europees land biedt zoveel afwisseling als de Franse kust. Met bootverhuur in Frankrijk, kunt u 5 500 km kustlijn afleggen, verdeeld tussen de Noordzee, het Kanaal, de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee.

De duizendzijdige kustlijn

Er zijn veel dingen te doen in Frankrijk, vooral als je van de zee en navigatie houdt. In het noorden kunt u met de bootverhuur in Frankrijk een catamaran huren, met of zonder bemanning, om de Opaalkust te ontdekken, waar witte kliffen van honderd meter stijgen, of de baai van de Somme, tussen wilde duinen en moerassen. Andere plaatsen die u kunt bezoeken zijn de Côte d'Azur, beroemd om zijn schaduwrijke moerassen en, iets zuidelijker, de Côte d ‘Aquitaine, die zich uitstrekt tot aan de Spaanse grens. Eenmaal in de Middellandse Zee kunt u een zeilboot of een luxe jacht huren, met of zonder bemanning, om langs de kust van Corsica te varen, een eiland vol charme en met een indrukwekkende combinatie van landschappen, of dicht bij de zee. Camargue, waar je wordt verleid door zijn rijstvelden en weiden vol met witte paarden, stieren en flamingo's.

Vlaggenschip toeristische bestemming

Als u wilt genieten van de stranden van bootverhuur Frankrijk, aarzel dan niet om het vlaggenschip toeristische bestemming te bezoeken: de Riviera, de Riviera waar de beroemdste en meest betoverend stranden van het land zijn, met Saint-Tropez in gedachten. Wat uw keuze ook is, u zult een ongeëvenaarde natuur, erfgoed, cultuur en gastronomie ontdekken. Voor de kust van Marseille, wat een goed startpunt kan zijn, vindt u de Friuli-eilanden, met een rotsachtig landschap en oude militaire forten, evenals het eiland If, het eiland van de graaf van Monte Cristo. En hoe je Cannes en de Lérins-eilanden vergeet, met hun forten en bastions, waar je het ongelooflijke huis van het ijzeren masker kunt bezoeken. Zoals u kunt zien, heeft de Provençaalse kust ook veel te bieden en met bootverhuur in Frankrijk, kunt u een op maat gemaakte reisroute organiseren.

Aarzel niet en besluit langs de Franse kust te zeilen, deze reis zal u toelaten om opnieuw te verbinden met het plezier van "savoir vivre", goed te eten en goed te drinken, een reis die u nooit zult vergeten!